Novosti

Arrow za 2023: Moto Guzzi V7 Stone Special Edition

01 moto guzzi v7 stone special edition

Drugačije su grafike i retrovizori, ali Arrow ispušni sustav je ono što ovaj Moto Guzzi čini snažnijim i bučnijim od standardnog Stonea.

Ako tražite retro motocikl, koji je autentičan do srži, a istovremeno ugodan u vožnji, onda Moto Guzzi V7 Special ima sve što vam treba da uživate u nepatvorenoj klasici. Ali tu je i nešto pristupačniji V7 Stone, opremljen lijevanim naplatcima i digitalnim instrumentima, te lišen kroma, a koji je za 2023. predstavljen i u verziji Special Edition.

05 moto guzzi v7 stone special edition

Za razliku od osnovnog modela Stone, s V2 agregatom i drugim dijelovima u mat boji, ovakav Special Edition je optočen sjajnom crnom bojom, uz crvene detalje, koji uključuju opruge stražnjih amortizera, ali i specijalne grafike na spremniku goriva. Tu su i posebni retrovizori, montirani na same krajeve upravljača, drugačiji čep za nadolijevanje goriva, poklopci ventila u grafitnoj boji, posebna Special Edition pločica na gornjim trokutima i, vjerojatno najvažnije, Arrow ispušni sustav. I to ne bi trebalo realizirati samo drugačijim zvukom, nego i blagim rastom performansi, jer se za V7 Stone Special Edition umjesto standardnih 65 deklarira 66,5 KS pri 6.700 o/min, dok je okretni moment porastao sa 73 na 75 Nm pri 4.900 o/min.

02 moto guzzi v7 stone special edition

Težina se ne spominje, ali pretpostavljamo da se sa svim tekućinama vrti oko 218 kg, kao kod standardnog modela V7 Stone. Inače, taj će obostrani Arrow ispušni sustav postati dio asortimana dodatne opreme za ostale V7 modele.

03 moto guzzi v7 stone special edition 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp