Novosti

Shark attack!!! Novi Suzuki GSX-S 1000 GT

GSX S1000GT Blue

Suzukijev novitet krase atraktivan dizajn, moćan „superbike“ agregat, bogata oprema i najpristupačnija cijena u klasi. Što ćete više.

GSX-S 1000 F je nudio odličan omjer sirove snage i cijene, a uz to i dobru zaštitu od vjetra, no dizajnom i opremom je sve više zaostajao za modernim (i rijetkim) sport-touring motociklima. Ne čudi stoga što je Suzuki predstavio njegova nasljednika, ali ugodno iznenađuje da taj novi GSX-S 1000 GT ima toliko radikalno novi dizajn te doista bogati paket serijske opreme, a sve to po odmjerenoj cijeni.

styling 01

Oplate su doista futurističke i agresivne, te nas ovako zašiljen prednji kraj, s dva mala LED svjetla, podsjeća na njušku morskog psa. Uz to, nije teško povjerovati kako su cjelokupne oplate dizajnirane tako da se osigura što bolja zaštita od vjetra, a iza njih se vodilo računa i ergonomiji.

Tehnika se bazira na nedavno predstavljenom nakedu GSX-S 1000, od kojeg GT preuzima i aluminijski okvir i podesivi Showa ovjes, baš kao i hvaljeni četverocilindrični stroj od 999 ccm, koji je izvedenica onog sa superbike modela GSX-R 1000 iz 2005. Usklađen s Euro5 normama, on razvija moćne 152 KS, pa je s njime GT najsnažniji u svojoj klasi, baš kao što bi s najavljenom cijenom od 109.990 kn trebao biti i najpristupačniji, a istovremeno bogato opremljen.

TFTinstrumenti

GSX-S 1000 GT ima drugačiji nosač stražnjeg kraja od nakeda, kako bi se povećala nosivost te omogućilo montiranje bočnih kofera, kao najzanimljivije stavke ma solidnom spisku dodatne opreme. Više detalja o ovom doista osvježavajućem novitetu pročitajte u nadolazećem novom broju Moto Pulsa, a dodatne fotografije potražite u donjoj galeriji.

SUZUKI GSX S1000GT Action 5

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp