Novosti

Predstavljen atraktivniji Suzuki GSX-S 1000

photos 02 

Uz potpuno promijenjen i bitno agresivniji dizajn, novi GSX-S 1000 u seriji donosi i nešto više snage, kao i „quickshifter“ te dorađenu mehaniku i elektroniku

Najviše će se pričati o vertikalnim LED svjetlima, no totalno je redizajniran i skoro svaki drugi estetski element, pa novi GSX-S 1000 djeluje bitno modernije i agresivnije od svog prethodnika. I stražnje svjetlo i novi pokazivači smjera su LED izvedbe, dok je nova LCD ploča s instrumentima slična onoj na modelu Katana, koji ima praktično istu tehničku osnovu.

U nepromijenjenom aluminijskom okviru i dalje se nalazi hvaljeni četverocilindraš od 999 ccm, kao prigušena verzija stroja iz nekadašnjeg superbikea GSX-R 1000. Njega sad krase nove bregaste osovine i dorađeni ispušni sustav, a iako su zadovoljene stroge Euro5 norme, potencijali su blago porasli sa 150 na 152 KS.

Po novome se serijski ugrađuju Dunlop Roadsport 2 gume, s time da, iako je bogatije opremljen, novi GSX-S 1000 ne bi trebao biti bitno skuplji od svog prethodnika, što znači da će i dalje ostati uvjerljivo najpovoljniji model u klasi. Više detalja o novom Suzukijevom supernakedu GSX-S 1000 pročitajte u idućem broju Moto Pulsa, a u međuvremenu pogledajte dodatne fotografije u donjoj galeriji.

photos 41

 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp