Novosti

Proljetni Moto Puls je na kioscima!

Naslovna184 800x600 

Novi broj Moto Pulsa donosi obilje testova, ali i štošta drugo, uključujući i putovanje do mitskog odredišta za motocikliste.

Glavno lice s naslovnice je novi i još brži Panigale V4 S, kojeg smo testirali u Jerezu, ali odmah ispod njega je i skoro jednako atraktivni i tehnički ekstravagantni Italjet Dragster 200. Kad bi Ducati (ili Bimota) radili skutere, onda bi to trebao biti upravo Dragster. Na naslovnici je i obnovljeni Suzukijev supernaked GSX-S 1000, kao uvjerljivo najsnažniji motocikl ispod granice od 100 tisuća kuna, a unutra ćete naći i testove odličnog Yamahinog sportskog crossovera Tracer 9 GT, dobrog koliko i neobičnog Harley-Davidsonovog putnog endura Pan America 1250 Special, te privlačnog Kymco skutera DT X360, kojeg krasi avanturistički dizajn, ali i sportski duh. Konačno, tu je i test svestranih i ljepljivih Dunlopovih RoadSmart IV guma, konstruiranih za svaku (ne)priliku i skoro svaki motocikl.

Od ostalih tema, izdvajamo putopis do Nordkappa u klasi samac, kao i osvrt na rabljene Hayabuse te nekoć popularne soft-enduro motocikle, a tu je i prisjećanje na TDM 850 i još štošta drugo. I sportska rubrika pokriva široko područje, uključujući i tekst o iznimno zanimljivom i neobičnom 80. izdanju Daytona 200 utrke, a ljubitelje zlatne ere klase 500 mogla bi zanimati priča o neskrivenom neprijateljstvu između Lawsona i Gardnera. I to, dakako, još ni izbliza nije sve što možete naći u 184. broju Moto Pulsa. Uživajte u listanju i čitanju.

Naslovna184

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp