Novosti

Harley-Davidson CVO Road Glide za 2020.

205 FLTRXSE R e67 INT

Predstavljen je i četvrti CVO model za 2020. godinu, s konkretnih 105 KS i najvećim prednjim naplatkom u ponudi Touring modela.

Činilo se da ga ove godine neće biti u ponudi, no nakon nekoliko mjeseci pauziranja na tržište ipak stiže CVO Road Glide za 2020. Izuzmemo li boju i grafike, ovogodišnji model je itekako sličan CVO Rode Glideu iz 2019, a glavna razlika je u tome što je sad pridodana elektronska kontrola proklizavanja i kočenja motorom.

Kao i prošlogodišnji model, CVO Road Glide se od ostalih Touringa razlikuje po prednjem kotaču promjera 21 umjesto 19 cola. Po tom se detalju, kao i po kozmetičkom spojleru s prednje strane agregata, ujedno razlikuje i od standardnog modela Road Glide Special. Osim toga, CVO značka podrazumijeva ugradnju trenutno najvećeg i najsnažnijeg Milwaukee Eight agregata, koji nosi oznaku 117, hladi se zrakom i tekućinom te iz 1.923 ccm istiskuje 105 KS. Čisto usporedbe radi, Road Glide Special broji 1.868 ccm i 89 KS.

Pritom već i Road Glide Special ima grijane ručke i TFT instrumente s infotainment sustavom, no CVO Road Glide ima dodatne i snažnije zvučnike, a uz to je okićen i isturenim Screamin' Eagle filtrom zraka, drugačijim Kahuna platformama za noge, posebnim polugama…

205 FLTRXSE KF2 001

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp