Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/6520

Motosport

Red Bull Rookies Cup: Martin 5 sekundi od bodova

a gh20945

Martin Vugrinec nije osvojio prve bodove u Red Bull Rookies Cupu, no u drugoj utrci nije bio ni strašno daleko.

 

Nakon što je prije koji tjedan na testiranjima na istoj stazi slomio kost u šaci, Martin Vugrinec je u Jerezu odradio i svoje prve utrke u Red Bull Rookies Cupu. Na kvalifikacijama je bio solidan 16. od ukupno 23 vozača, s 2,2 sekunde zaostatka, da bi prvu utrku relativno rano završio padom nakon što mu je popustila prednja guma.

 

Drugu utrku je Martin odradio u cijelosti, a iako je s 50 sekundi zaostatka završio kao 20., odnosno posljednji među onima koji su stigli do cilja, ipak treba spomenuti da ga je tek 7 desetinki sekunde dijelilo od 18. mjesta, kao i da je istovremeno nevelikih 5 sekundi kaskao za 15. mjestom i prvim bodom u ovom natjecanju.

 

Inače, u obje utrke u Jerezu je slavio nizozemski vozač Bo Bendsneyder. U prvoj utrci se do samog kraja borio sa šestoricom svojih protivnika, dok je u drugoj utrci pobijedio s 3 sekunde prednosti, pa tako već sada ima 18 bodova više od australskog vozača Simpsona, koji je u obje prigode bio treći. Iduće utrke Red Bull Rookies Cupa voze se u Assenu 26. i 27. lipnja.

Galerija slika

{gallery}6520{/gallery}
fbmp ytmp imp