Novosti

Božićna ponuda Piaggio grupe

Aprilia SR GT 578 

Za veliku većinu modela iz Piaggio, Aprilia i Moto Guzzi asortimana vrijedi posebna ponuda, s garancijom produženom za godinu dana.

Prenosimo izvješće iz tvrtke Piaggio Hrvatska:

Božićna ponuda za sve Piaggio i Aprilia modele skutera iznad 50 cm³ do kraja godine uključuje dodatnu godinu dana jamstva uključenu u cijenu vozila. Produženo jamstvo uključuje sve pogodnosti osnovnog jamstva do 50.000 prijeđenih kilometara.

Piaggio MP3, skuter na 3 kotača koji je moguće voziti s B kategorijom vozačke dozvole, dolazi u ponudi s agregatima 300, 400 i 530 te je opremljen najnovijom tehnologijom iz automobilskog svijeta dizajniranom za povećanje udobnosti, sigurnosti i performansi.

Ukoliko tražite agilni, sportski skuter, novi Aprilia SR GT nezaustavljiva je sila u gradskom prometu, sposoban svladati sve prepreke uz pomoć dugog hoda ovjesa i čvrstih kotača. Dobre zaštite i funkcionalan, nudi aktivnu vožnju koja jamči bolju kontrolu na cesti.

Božićna ponuda koja uključuje produženo jamstvo vrijedi i za modele Moto Guzzi motocikala V7, V9 i V85 te Aprilia motocikle od 125 cm³ i V4 modele, RSV4 i Tuono V4. Ponuda se odnosi na vozila dostupna na zalihi te traje do kraja godine.

photo: Simon Palfrader©editorial use only

 

Više u ovoj kategoriji: « Biaggi kao uzor Zakuhavanje atmosfere »
fbmp ytmp imp