Novosti

Next-Gen: Ducati Scrambler 800 postaje lakši i moderniji

MY23 DUCATI SCRAMBLER NIGHTSHIFT 15 UC452172 High

Okvir i ciklistika su novi i lakši, a još je više mase ušteđeno na zrakom hlađenom V2 agregatu. Modernizacija uključuje i poznate skraćenice TFT i LED.

Iako izvana nalikuju prethodnicima, na Scrambler modelima sa zrakom hlađenim V2 agregatom od 803 ccm ima toliko promjena da možemo govoriti o potpuno novoj generaciji. Tako je čelični rešetkasti okvir lakši, dok je stražnji monoamortizer sad smješten više centralno.

MY23 DUCATI SCRAMBLER ICON 4 UC452048 High

Nove cijevi ispušnog sustava su jednostavnijih linija, a iako V2 agregat i dalje razvija 73 KS, olakšan je za 2,5 kg, dok je cijeli motocikl lakši 4 kg. U igri je i „ride-by-wire“ komanda gasa, što je omogućilo ugradnju moderne elektronike, s kontrolom proklizavanja i dvije mape razvijanja snage. Tretman modernizacije uključuje i prelazak na TFT instrumente te nova svjetla u LED tehnologiji, a blagi redizajn kompletira i novi čelični spremnik goriva, s plastičnim oplatama koje se lako mijenjaju.

MY23 DUCATI SCRAMBLER FULL THROTTLE 6 UC452105 Mid

Osnovu ponudu i dalje predstavlja model Icon, kod kojeg je poboljšano i sjedalo, a serijski se nudi u tri boje, s time da se u asortimanu dodatne opreme nalaze plastike u još 6 drugih boja. Full Throttle verzija je inspirirana „dirt track motociklima te je, između ostalog, serijski opremljena Termignoni ispušnim sustavom, quickshifterom te „plivajućim“ nosačem tablice, a na bokovima se nalazi broj 62. Model Nightshift (fotografija na vrhu) sličan je Full Throttle verziji, ali ima žbičane kotače i ravan upravljač s retrovizorima koji izviru iz njegovih krajeva, dok se Termignoni ispuh može doplatiti.

MY23 DUCATI SCRAMBLER FULL THROTTLE 39 UC452143 High 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp