Novosti

Teaser: Novi Suzuki V-Strom 1000

Suzuki V Strom Teaser

Ovo je novi Suzuki V-Strom za 2020. I što je najvažnije, izgleda dobro.

U kratkom „teaser“ video uratku, Suzuki je razotkrio novu generaciju modela V-Strom. I nije se tu išlo u detalje, ali i po onome što se može vidjeti lako je zaključiti da novi model svojim dizajnom neće izazivati podjele u društvu kao što je to činio njegov prethodnik.

Kljun po uzoru na DR BIG ostaje, ali je sad moderniziran, te je iznad njega umjesto ovalnog smješteno četvrtasto LED svjetlo koje podsjeća na ono s aktualnog modela Katana. Time se definitivno pojačava vizualni identitet marke, a mora se priznati da takav prednji kraj djeluje doista dopadljivo, čak i ako vas količinom atrakcije neće izuti iz cipela.

Video otkriva da će, očekivano, u igri biti digitalni instrumenti, ali i poprilično visok vjetrobran. Mogao bi se tu još dodatno analizirati kadar po kadar, no za to ne postoji realna potreba. Naime, Suzuki će već 5. studenog i službeno predstaviti novi V-Strom na EICMA sajmu u Milanu i tada ćemo doznati sve što nas zanima. U međuvremenu, službeni Suzuki video u kojem glavnu ulogu tumači novi V-Strom možete pogledati OVDJE.

Suzuki V Strom Teaser 2

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp