Novosti

Novitet: Ducati Monster 821

Monster 800 ulazna

Možda i nešto ranije nego smo mu se nadali dolazi novi „manji" među popularnim Ducati Čudovištima.

Nakon još uvijek sviježeg novog Monstera 1200 u segment ispod njega ulazi upravo predstavljeni model 821. Očigledno spremni posve raskrstiti sa zrakom hlađenim agregatima koji su im donjeli toliku slavu u Ducatiju su, reći ćemo očekivano za pogon novog Monstera 800 odabrali Testastretta 11 agregat zapremine 821 kubični centimetar.

U ovom izdanju bi rečeni agregat koji smo već iskusili u modelu Hyperstrada nudi 112 konjskih snaga uz 89 Nm zakretnog momenta. S obzirom da bi suhi motocikl trebao težiti kakvih 180 kilograma zabava gotovo pa je zagarantirana, a tomo bez dvojbe doprinose i tradicionalno vrhunske elemente ciklistike.

Za razliku od Monstera 1200 stražnja vilica je klasične pojave, s dvije ruke dok su komponente ciklistike, baš kao i kočnice koju stepenicu ispod onih korištenih na snažnijem modelu. Osim osnovne izvedbe u ponudi će odmah od početka prodaje biti i Dark inačica, a ukoliko vas je već ovo uvjerilo da je Monster 821 baš prava stvar za vas odite ga uplatiti jer u prodajne salone stiže u srpnju.

Galerija slika

fbmp ytmp imp