Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N139/YamahaR25/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N139/YamahaR25/Gallery

Novosti

Koncept: Yamaha R25

 


slikaXX

Yamaha je predstavila zanimljivi koncept budućeg dvocilindričnog sportskog motocikla od 250 ccm


„Superbike koji možete voziti svaki dan“ zvuči nemalo pretenciozno za motocikl od 250 ccm, no poprilično je jasno što su u Yamahi time željeli reći. Dakle, R25 bi trebao biti motocikl umjerenih krajnjih performansi po mjeri početnika, koji bi svojom reaktivnošću i dvocilidričnim pogonskim agregatom gladnim visokih okretaja trebao pružiti užitak vožnje sportskog motocikla.

Iako je riječ o konceptu predstavljenom na Tokyo Motor Showu, R25 djeluje praktično spreman za serijski proizvodnju, no pomalo čudi da je zapremina ostala na 250 ccm u trenutku kada su Kawasaki i Honda pomaknuli letvicu na 300 ccm. Potpuno novom rednom dvocilindrašu ne preostaje ništa drugo nego zavrtjeti se ekstremno visoko kako bi dohvatio zonu od 40 KS i tako konkurirao Ninji 300 i jednocilindričnom KTM-u RC 390.

{gallery}NOVOSTI/N139/YamahaR25/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp