Novosti

Kao urica: Triumph Speed Twin Breitling LE

BreitlingXTriumph Hero 3

Triumph ne prestaje izbacivati Limited Edition serije svojih modela, pa je tako na red morao doći i sportski retro Speed Twin

Predugačko ime Speed Twin Breitling Limited Edition označava prvi rezultat suradnje Triumpha i poznate marke satova Breitling, što najviše dolazi do izražaja na analognom brzinomjeru i brojaču okretaja s grafikama dizajniranim po uzoru na prestižne ručne satove. Taj će poseban model biti izrađen u samo 270 primjeraka, a svaki kupac ima priliku naručiti i Breitling sat na kojem će pisati isti redni broj kao i na posebnoj pločici na motociklu.

BreitlingXTriumph Details 5

Breitling verzija se od standardnog Speed Twina razlikuje i po posebnoj kombinaciji boja, koju je 1953. godine proslavio Marlon Brando u filmu Divljak, a tu je i drugačije kožno sjedalo, kao i par Öhlins stražnjih amortizera. Inače, Street Twin je prošle godine talijaniziran, odnosno oplemenjen radijalnim Brembo kliještima i Marzocchi upside-down vilicom, dok je tekućinom hlađenom dvocilindrašu snaga porasla s 97 na okruglih 100 KS.

BreitlingXTriumph Hero 5

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp