Novosti

Novi Moto Puls je na kioscima!

Naslovna182 800x600

Jesensko izdanje Moto Pulsa donosi obilje testova, uključujući i usporedni test sportskih nakeda, kao i usporedbu dvije verzije Gold Winga, ali i pregršt domaćeg i stranog motosporta te još štošta zanimljivo.

Lice s naslovnice je BMW R 18, koji ne može pobjeći od toga da je masivan, ali isto tako pruža specifične užitke vožnje cruisera dorađenog do zadnjeg detalja. Uvelike ga određuje ogroman bokser agregat, a slično vrijedi i za mega luksuznu Hondu Gold Wing Tourer, koja kombinira iznimnu udobnost s dobrim voznim osobinama. Da stvar bude bolja,
paralelno smo testirali osnovnu verziju i onu s oznakom DCT, kod koje je šestcilindrični bokser uparen s automatskim mjenjačem sa čak 6 stupnjeva prijenosa, a u seriji dolazi i zračni jastuk.

Tu je i paralelni test Kawasakijevog motokros modela KX 450 i njegovog „cross-country“ blizanca KX 450X. dok onaj pravi usporedni test okuplja najzanimljivije ovogodišnje novitete u kategoriji uzbudljivih sportskih nakeda srednje zapremine: Aprilia Tuono 660, Ducati Monster i Yamaha MT-09. Testovi skutera uključuju Piaggio MP3 400 Sport, kojem veći i snažniji agregat daje novi vjetar u leđa, dok Silence S01 iznenađujuće žustro ubrzava uz pomoć elektromotora, te predstavlja ponajbolji skuter na baterije kojeg smo dosad imali prilike testirati.

Novi Moto Puls donosi i obilje motosporta, uključujući tu i završnicu hrvatskog prvenstva u kategoriji „brzinaca“ i Oldtimera, te priču Martina Vugrineca o njegovoj ozljedi i premijernim nastupima na utrkama svjetskog Supersport prvenstva. Obrađeno je i prvih 100 godina Moto Guzzija, a tu su i tehnika i turizam, kao i 14 stranica novosti, s čak 22 već predstavljena noviteta za 2022. Uživajte u listanju i čitanju!

 

Naslovna182

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp