Novosti

Ljetni Moto Puls je stigao na kioske

Naslovna181 800x600

Novi broj Moto Pulsa donosi vruće testove, ali i obilje osvježavajućeg sadržaja za opuštanje i guštanje u dugom toplom ljetu.

Ljetno izdanje Moto Pulsa donosi pregršt osvježavajućeg sadržaja, uključujući i naš izbor 10 najboljih alpskih prijevoja, za sve one koji žele, makar i u mislima, pobjeći od mediteranskih vrućina. Zato će vam temperaturu, i (moto) puls, podići nova, neobična i nikad bolja Yamaha MT-09, koja predvodi popis testnih modela. Na njemu je i svestrani putni crossover Kawasaki Versys 1000 S, dok će ljubitelje klasike zanimati recenzije prekrasnog Moto Guzzija V7 Classic i zločestog Indiana Chief Bobber Twenty.

Tu su i testovi povoljnih modela za klase kojima pripadaju; atraktivnog nakeda Voge 500 R, portugalskog hard-endura AJP SPR 250, kao i elektro skutera Doohan iDou. Sportska rubrika je ljetos posebno dobro rodila, pa pokriva široki spektar disciplina, od MotoGP-a do jet skija, uz poseban osvrt na tradicionalno lude utrke u Križevcima. Osim po spomenutim alpskim prijevojima, vodimo vas i najboljim cestama slavonskih brda, „švercamo“ vas kroz paviljone sajma u Veroni, donosimo obilje noviteta, podsjećamo vas na Ducati 851… Sve to, i još mnogo više, pronađite u 181. broju Moto Pulsa.

 

Naslovna181

 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp