Novosti

Dorađeni BMW C 400 X i C 400 GT

P90412874 highRes bmw c 400 x blacksto

Ne samo da su zadovoljili Euro 5 norme, nego bi C 400 modeli trebali biti bolji na kočenju i kod dodavanja gasa.

U BMW-u su nužnost zadovoljavanja Euro 5 normi iskoristili da još uvijek svježe modele C 400 dorade i u drugim detaljima. Tako su i osnovni X i luksuzniji GT za 2021. dobili nova prednja kliješta i usklađen odgovor na aktivaciju prednje i stražnje kočnice, a dorađen je i jednostavan sustav proklizavanja, koji se sad automatski kalibrira kad promijenite gumu. Dodan je i USB utor u pretinac za rukavice, dok je prtljažni prostor sad osvijetljen s gornje strane, a ne bočno.

Najveće promjene su na jednocilindričnom agregatu od 350 ccm, koji je u svrhu zadovoljavanja Euro 5 normi, između ostalog, dobio novu glavu, kao i učinkovitiji katalizator. Vrhunac ostaje na dosadašnjih 34 KS pri 7.500 o/min, a nije promijenjena ni maksimalna brzina od 139 km/h. Pritom X teži 206, a GT 214 kg, što znači da su sad za 2 kg teži, no to se baš i ne bi trebalo osjetiti u vožnji. Zato bi se kod kretanja s mjesta mogla osjetiti dodatna doza uglađenosti, zahvaljujući tome što su u igri elektronska kontrola gasa i dorađena centrifugalna spojka.

U paketu s dorađenom tehnikom dolazi i revidirana ponuda boja, pri čemu je najatraktivnija „Sport“ kombinacija namijenjena verziji X (gornja fotografija). Dodatne fotografije pogledajte u donjoj galeriji.

P90412895 highRes bmw c 400 gt lightwh

 

 

 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp