Novosti

Novitet: Indian Scout Bobber Sixty

 ag0i9732 flat

S agregatom iz modela Sixty, i stavom verzije Bobber, najnoviji Scout je povoljnija ulaznica u svijet Indian motocikala.

Što se krije iza dugačkog imena Scout Bobber Sixty? Manje kapacitetan agregat iz modela Scout Sixty ugrađen u tijelo modela Scout Bobber osiromašeno za neke detalje. Zbunjeni? Nije ni čudo, Indian trenutno u ponudi ima čak šest verzija Scout modela.

Ukratko, Scout Bobber Sixty je zamišljen kao pristupačnija verzija Scout Bobbera. To znači da ima V2 agregat od 999 umjesto 1.133 ccm, a onda i 78 umjesto 94 KS, te 5 umjesto 6 brzina. Osim toga, Scout Bobber Sixty nema malu maskicu oko prednjeg svijetla niti retrovizore koji izviru iz krajeva upravljača, ali zato ima LED stražnje žmigavce. U igri su i jednostavniji 16 colni naplatci s 5 krakova, kao samo jedan od razloga što bi Sixty trebao biti 10 kg lakši od „punokrvnog“ Scout Bobbera.

Od Scout Bobbera preuzima kraći stražnji ovjes, zahvaljujući čemu je sjedalo postavljeno na samo 662 mm, baš kao i unazad povučene oslonce za noge, drugačiji upravljač, skraćene blatobrane i u crno obojani ispušni sustav. To su ujedno i glavni detalji po kojima se Scout Bobber Sixty razlikuje od modela Scout Sixty s istim agregatom, ali izraženijim cruiser stilom. Pretpostavljamo da se ne bi trebali nešto posebno razlikovati ni po cijeni, što znači da će se i Scout Bobber Sixty vjerojatno vrtjeti negdje oko 100 tisuća kuna za hrvatsko tržište.

 bobber 60 intl abs thunder black right

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp