Novosti

Triumph Street Triple RS naoštren za 2020.

Street Triple RS MY20 Black Angle RHS

Napumpan okretnim momentom i redizajniran da bude još agresivniji, Street Triple RS u svakom pogledu spada u sam vrh ponude sportskih nakeda srednje zapremine

Triumph je potrebu za usklađivanjem s Euro5 normama iskoristio da fino doradi RS verziju svoje popularne Street Triple palete. Pritom se kod rednog trocilindraša od 765 ccm nije stalo samo na zadovoljavanju eko normi, nego je opremljen novim ispušnim sustavom i drugačijim ispušnim bregastim osovinama, ali i olakšanim koljenastim vratilom, zamašnjakom i spojkom, zahvaljujući čemu bi se trebao još veselije vrtjeti.

Pa iako je maksimum ostao na 123 KS pri 11.750 o/min, novi RS bi trebao žustrije razvijati snagu tamo gdje je to najvažnije, odnosno na srednjim režimima vrtnje. Tu je vozaču na raspolaganju 9% više snage i okretnog momenta. Novi je i obostrani quickshifter, a u seriji dolazi i klizna spojka.

Kao i dosad, Street Triple RS ima Showa BPF vilicu i Öhlins amortizer, a tu su i Brembo radijalna kliješta. Po tim elementima se i dosad razlikovao od verzija S i R, od kojih sada odskače i agresivnijim dizajnom, pri čemu se posebno ističu nova LED prednja svjetla. Uz to su promijenjene i praktično sve plastične oplate, uključujući i maskicu s istaknutim usisnikom.

Novu pojavu RS-a možete promotriti u donjoj galeriji, a ostaje za vidjeti da li će i ti pristupačniji modeli S i R biti slično redizajnirani već ove jeseni, ili će još malo pričekati.

 

Motorcycle rental:
rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp