Novosti

Noviteti: Husqvarna motokros modeli za 2019.

Husqvarna FC 250 MY19 1

Promjene nisu samo kozmetičke prirode i na tragu su onih koje krase i KTM-ovu paletu za 2019.

Jedva tjedan dana nakon što je KTM predstavio obnovljene motokros modele za 2019., isto je učinila i Husqvarna, pri čemu logika nalaže da se dobar dio novih i dorađenih stavki preklapa kod obje marke. Razlike ipak postoje, utoliko više što Husqvarna koristi i neka svoja specifična rješenja.

Bilo kako bilo, dvotaktni TC 125 i TC 250 te četverotaktni FC 250, FC 350 i FC 450 imaju novi i čvršći okvir, baš kao i kod KTM-a. Po istom principu je FC 450 dobio novu i lakšu glavu okvira, a svi četverotaktni modeli se mogu pohvaliti i kompaktnijom Li-ion baterijom, kao i drugačije podešenom kontrolom proklizavanja i sustavom za pomoć pri startu.

Novi su i hladnjaci, dok je ovjes drugačije podešen, pri čemu monoamortizer ima i novi klip. Stražnji dio okvira je sada izrađen iz dva dijela i lakši za 250 g, a svi dvotaktni modeli imaju i nove progušivače ispušnog sustava.

Za 2019. su promijenjene plastične oplate, a dakako da su igri i osvježena grafička rješenja, pri čemu je sada i okvir u plavoj boji. U donjoj galeriji pogledajte dodatne fotografije, a u nastavku vam donosimo cijene Husqvarna modela za 2019., uključujući i one za nedavno predstavljenu hard-enduro paletu.

Husqvarna cjenik 18 19

fbmp ytmp imp