Novosti

Nove boje za Kawasaki Z900, Versys 650 i Vulcan S

Kawasaki Z900 MY18

Z900 bi iduće godine trebao biti još zanimljiviji s „GPZ 900“ kombinacijom boja, a živahnije kolorite ćemo gledati i nekim drugim na Kawasaki modelima.

Kad je u pitanju omjer snage, težine i cijene, Kawasaki Z900 nudi više od drugih, ali u svojoj prvoj prodajnoj sezoni nije nudio previše i po pitanju razigranih boja. Bilo je tu nešto zelene, ili na oplatama, ili na okviru, ali su u tri ponuđene kombinacije dominirale sive i crne nijanse. Za 2018. se u priču uvodi i malo žive boje, i to crvene.

Pritom nas nova crveno-crna kombinacija podsjeća na Kawasakijeve sportske modele iz 80-tih godina prošlog stoljeća, dakle prije nego su otkrili „Ninja zelenu“. Između ostalog, ta nas kombinacija asocira i na legendarni GPZ 900, čak i ako se njega najradije sjećamo u crveno-sivom izdanju. Pritom se čini da ovogodišnje kombinacije boja za Z900 ostaju u ponudi i iduće sezone, ali uz manje grafičke intervencije.

Kakvih mjesec dana ranije Kawasaki je predstavio i nove boje za još uvijek svježe modele Z650 i Ninja 650, a sada su poznate i nove nijanse za druga dva motocikla pokretana istim dvocilindričnim agregatom od 649 ccm. Tako popularni sport-custom Vulcan S u 2018. ulazi u dva nova kolorita, odnosno u metalik crnoj i puno živahnijoj narančastoj varijanti, dok verzija Café, sa specifičnim vjetrobranom oko prednjeg svjetla, ima novu „biserno“ sivu kombinaciju.

Te rano otkrivene nove boje između ostalog poručuju i da Vulcan S u novu sezonu ulazi bez tehničkih promjena, a isto vrijedi i za Versys 650. On će setijekom 2018. prodavati u ziheraškoj bijelo-crnoj, neobičnoj tamno zelenoj i razigranoj zeleno-crnoj varijanti, koja je slična onoj s ovogodišnjeg SE modela, ali nije ista.

U donjoj galeriji pogledajte kao sve te nove boje pristaju Vulcanu S i Versysu 650.

fbmp ytmp imp