Novosti

Novitet: Indian Roadmaster Classic

48a68cffecc6f

Dodavanjem kožnih torbi Roadmaster dobiva još klasičniju formu ispod koje se krije bogat paket moderne opreme.

Kao top model Indiana, Roadmaster je odgovor na Harley-Davidson Electra Glide, što će reći da je klasični američki tourer s trostrukim setom kofera. Netom predstavljena verzija Classic se od osnovnog Roadmastera najviše razlikuje po tome što je umjesto tvrdim koferima opremljena kožnim torbama. Pritom svaka od bisaga ima zapreminu 30 litara, što u kombinaciji sa središnjom torbom, u koju stanu dvije kacige, daje 125 litara prostora za prtljagu.

Ostale razlike se svode na detalje, među kojima je možda najuočljivija nova značka Indiana, izvedena u obliku suze. Kao i Roadmaster, i ova verzija Classic dolazi s bogatim paketom opreme koji uključuje multimedijski sustav i audio uređaj, LED prednje svjetlo, grijane ručke i sjedala, podesive platforme za noge, tempomat, elektronski podesiv vjetrobran, beskontaktni ključ... Uglavnom, od popisa serijske duži je samo onaj dodatne opreme.

Mehanika je ostala ista, pa tako govorimo o aluminijskom okviru i velikom V2 agregatu od 1.811 ccm koji istiskuje 139 Nm pri 2.600 o/min i otprilike 75 KS pri nekih 5.000 o/min. Sve to, bez tekućina, teži respektabilnih 392 kg.

Dodatne fotografije ovog modela pogledajte u donjoj galeriji.

fbmp ytmp imp