Novosti

Novitet: Moto Guzzi Audace Carbon

02 Audace Carbon

Po uzoru na spektakularni MGX-21, Audace je predstavljen u ušminkanoj, pročišćenoj i bogatije opremljenoj verziji Carbon.

Audace je od početka zamišljen kao „sportivo“ varijanta modela California 1400, a to je dodatno izraženo s novom verzijom Carbon, koja je opet inspiraciju potražila u nedavno predstavljenom spektakularnom baggeru MGX-21. Dakle, kako bi opravdao svoje ime, Audace Carbon ima prednji blatobran i oplate spremnika goriva izrađene od karbona, a novost je i to što su poklopci glave agregata i radijalna Brembo kliješta obojani u crveno.

Kao kod i ostalih Audace modela, tu su tri mape razvijanja snage i podesiva kontrola proklizavanja, a verzija Carbon se može pohvaliti i novim tempomatom. Mehanika je ostala ista, pridodan je samo novi katalizator i sustav za sekundarno ubacivanje zraka kako bi zrakom i uljem hlađen agregat od 1.380 ccm zadovoljio Euro4 norme, a zadržao 96 KS pri 6.500 o/min. Težina nije deklarirana, ali Audace Carbon bi trebao biti na samoj granici od 300 kg.

06 Audace Carbon

fbmp ytmp imp