Novosti

Top 7 EICMA noviteta: #4 MV Agusta Brutale 800

MVAgustaBrutale 800-uvodna

Novi Brutale 800 još je ljepši. No, je li i bolji od starog modela? U MV Agusti tvrde da jest, iako brojke ne idu u prilog njihovoj tvrdnji.

Kad bi se birao najljepši novitet ovogodišnjeg sajma u Milanu, nova MV Agusta Brutale 800 bi bila u samom vrhu. I ponovo je to samo dizajnerska evolucija skoro dva desetljeća stare forme, ali itekako uspjela evolucija. Prednje svjetlo još pravilnijeg elipsoidnog oblika, agresivniji spremnik goriva, rupa ispod sjedala, vitkiji rep...

No, novi Brutale nije samo uspjeli redizajn. Tu je i dorađeni okvir, pri čemu je nosač stražnjeg kraja sada od aluminija, a „reprogramiran" je i dosad odličan trocilindrični agregat, elektronski paket je sveobuhvatniji, gume se još bolje lijepe. Sve upućuje na to da Brutale 800 bolji od svog prethodnika. No, je li doista? Naime, brojke pokazuju da je teži i slabiji od dosadašnjeg Brutalea 800.

Konkretne brojke i opširnije informacije potražite u novom broju Moto Pulsa, a u donjoj galeriji pogledajte fotografije lijepe MV Aguste Brutale 800.

 

fbmp ytmp imp