Novosti

Noviteti: Govecs elektro skuteri za 2016.

GO S26 2016-uvodna

Nove baterije obećavaju autonomiju do 120 km, a tu je i prototip dostavne trokolice. Sve će biti razotkriveno na EICMA sajmu

Njemačko-poljski Govecs unaprijedio je svoju paletu električnih skutera kroz ugradnju nove generacije baterija, a s kojima bi autonomija mogla porasti i do 45%. Uvodni model GO S1.5 ima samo jednu bateriju, ali se ona i dalje može izvaditi iz skutera i odnijeti na punjenje, a uz to sad ima kapacitet od 2.1 kWh, što bi moglo dostajati i za 70 km vožnje.

Druga dva modela imaju po dvije fiksne baterije ukupnog kapaciteta 4.2 kWh, pri čemu je, kao i do sada, slabiji GO! S2.6 homologiran kao moped, s maksimalnom brzinom 45 km/h i teoretskim dosegom od 120 km, dok snažniji GO! S3.6 ima doseg do 90 km i maksimalnu brzinu od 83 km/h, što ga svrstava u klasu 125.

Sva tri GO! modela su dostupna i u dostavnim varijantama, no novost je i prototip dostavne trokolice TRIPL koja u prednjem dijelu ima dva kotača i tovarni prostor zapremine do 750 l i nosivosti 250 kg. Fotografije dostavnog modela GO! i prototipa trokolice možete vidjeti u donjoj galeriji.

fbmp ytmp imp