Novosti

Obljetnica

Posebna serija BMW-a

 

BMW-GS-1MBavarska tvornica slavi 30 godina pd predstavljanja svoje vrlo uspješne serije GS pa u povodu toga tržištu nudi četiri prepoznatljiva slavljenička modela.


Davne 1980. godine je BMW svijetu predstavio svoj model R 80 GS koji je ujedno bio i jedan od prvih motocikala koji je pokušao objediniti osobine potrebne za cestovnu vožnju s onima potrebnim za putovanja cestama. Osim što je R 80 GS postao uspješan na reliju Pariz-Dakar, ove godine obilježavamo i 30 godina postojanja legende na dva kotača, bavarske serije GS.

 

BMW-GS-2MKako bi obilježili ovu obljetnicu, a ljubiteljima marke omogućili da posjeduju slavljeničko izdanje željenog motocikla, BMW predstavlja četiri modela u posebnom slavljeničkom izdanju. Sada BMW F650GS, F800GS, R1200GS te R1200GS Adventure dolaze odjeveni u bijelo s BMW Motorrad Motorsport grafikama, opremljeni crvenim sjedalima te zatamnjenim vjetrobranima. Svi motocikli ove serije opremljeni su žbičanim naplatcima, osim F650GS koji ima naplatke od lakog lijeva. Ako navedeno nije dovoljno prepoznatljivo, naljepnica s natpisom "30 Years GS" na spremniku goriva svih modela trebala bi ukazati o čemu se radi.

 

Još ne znamo da li i koliko će se razlikovati cijena ovih motocikala u odnosu na "obične" modele, ali o tome više možete saznati kod ovlaštenog BMW trgovca.

Više u ovoj kategoriji: « Natjecateljska replika Rally-raid »
fbmp ytmp imp