Motosport

Vrijeme je za Moto Puls Dunlop Cup

DunlopCupXX

Zadnjeg vikenda u svibnju održat će se prve dvije utrke ovogodišnjeg izdanja Moto Puls Dunlop Cupa. Vremena je sve manje i zato požurite s prijavama

Mjesto još uvijek ima, no startna rešetka Dunlop Cupa se pomalo puni, a 28. i 29. svibnja sve su bliže i ne bi bilo zgorega da se što prije prijavite.

To više što se na samom Motohappenigu, u sklopu kojeg će se utrke održati, prijave neće primati. Dakle, jedini način da se prijavite za utrke Dunlop Cupa je da na vrijeme pošaljete e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i navedete ime i prezime, adresu, starost, broj mobitela i e-mail adresu.

Osim toga, trebate navesti i model motocikla, godinu proizvodnje, dimenziju prednje i stražnje gume, te željeni startni broj. Za sve ostale informacije možete nazvati 01/2409-149, radnim danom od 9 do 17 sati.

Da podsjetimo, utrke Dunlop Cupa su namijenjene amaterima i na njima ne mogu nastupati licencirani vozači, kao ni svi oni koji su dosad završavali na prva 3 mjesta u bilo kojoj utrci na Motohappeningu, osim na utrkama Dunlop Cupa.

Osim toga, nastup nije dozvoljeni ni bivšim ni aktualnim prvacima bilo koje od klasa unutar Dunlop Cupa, odnosno prvacima u kategorijama Sport 1000, Sport 600 ili Fun.

Za tri prvoplasirana u svakoj kategoriji predviđene su vrijedne nagrade, a oni vozači koji nastupe na svim ovogodišnjim utrkama Dunlop Cupa ulaze u bubanj i konkuriraju za osvajanje skutera Luna 50 Speed Jet Evo. Nakon ovog svibanjskog termina, treća i četvrta utrka Dunlop Cupa vozit će 10. odnosno 11. rujna.


fbmp ytmp imp