Novosti

Novi Moto Puls je na kioscima!

Naslovna197 800x600

Od novog Hayabuse do vječnog GPZ-a 900R, od Tomosa do Kawasaki Hybrida, pregršt motocikala i tema čeka vas u novom broju Moto Pulsa.

Suzuki Hayabusa i dalje ima ono nešto, uključujući i silovita ubrzanja, a Kawasaki Z7 Hybrid ide i na benzin i/ili na struju, te ima električni „turbo“. BMW F 900 GS je iznimno zabavan i na cesti i van nje, dok QJ Motor STR 8000 SX predstavlja putni enduro s puno opreme za razmjerno malo novaca. Tu su i testovi nove sportske Aprilije RS 457 iz A2 kategorije, kao i doista pristupačnog Benellija BN 125 te nove palete X-Pro hard-enduro modela marke Beta.

Kraj uobičajenih sportskih rubrika, uz naglasak na probleme Yamahe i Honde u MotoGP-u, Moto Puls donosi i priču o tome kako je Roko Ivandić postao europski prvak u klasi MX65, kao i osvrt na prvu cestovnu utrku održanu u Zelini. Uz Ducatijev susret u Misanu, tu je i izvještaj s velikog moto susreta u Puli, kao i prisjećanje na kultni GPz 900R, uz vodič za kupnju. Sve to, i još svašta drugo, uključujući i predstavljanje ranih noviteta za 2025., donosi 198. broj Moto Pulsa, koji je na vašim kioscima.

Naslovna197

Više u ovoj kategoriji: « Ljetni Moto Puls je na kioscima!
fbmp ytmp imp