Novosti

Ljetni Moto Puls je na kioscima!

Naslovna196 800x600 

Testovi još vrelih noviteta i mnoštvo zanimljivih tema kao stvorenih za lagano listanje i guštanje na plaži, uz hladno pivo, po mogućnosti.

Ako ste mislili da je novi KTM 1390 Super Duke R Evo brutalno snažan i oštar naked, niste ni svjesni koliko ste u pravu, a potvrđuje to i test tog žestokog noviteta. Moto Guzzi Stelvio je potpuno drugačija vrsta noviteta jer riječ je oo dmjerenom putnom enduru, koji je okretniji od konkurencije i pun napredne tehnologije, posebno u verziji PFF. Otprilike u njegovu klasu spada novi BMW F 900 GS Adventure, dodatno poboljšanih voznih osobina i doista zavidne udobnosti. Novi Royal Enfield Shotgun 650 je pristupačan cruiser s manirama retro motocikla, dok je Yamaha MT-125 agresivno dizajniran i lako upravljiv naked, koji spada u ponajbolje motocikle te zapremine. 

Zontes ZT 350 je sport-touring skuter zavidnih performansi, koji je istovremeno i daleko najopremljeniji i daleko najpovoljniji u svojoj klasi, pa i šire. Konačno, tu je i test Dunlopovih pristupačnih guma Qualifier Core, koje također nude dobar omjer uloženog i dobivenog, posebno za nakede i sportske motocikle. Kad smo već kod sporta, uz uobičajene rubrike ističe se “live” izvještaj s Erzbergrodea, kao i posebno zanimljiv osvrt na ovogodišnji TT Isle of Man, na kojem je Michael Dunlop postavio novi rekord po broju pobjeda, a uspješno je nastupio i Loris Majcan, čije prve dojmove s te opasne i atraktivne utrke možete pročitati u pripadajućem intervjuu.

A ima tu još zanimljivog ljetnog štiva. Recimo, osvrt na Hondu RVF 750 RC 45, kao i na prve Softail modele Harley-Davidsona, otprije 40 godina. U rubrici s rabljenima uspoređeni su lovci na brzine, odnosno Blackbird, Hayabusa, ZX-12R i ZZR 1400, a putopis vodi dijagonalno kroz Španjolsku, sa skretanjima u Portugal i Francusku. Sve to i još puno više, uključujući i brojne novosti i novitete za 2025., možete pronaći u ljetnom 196. broju Moto Pulsa koji je upravo sletio na kioske.

Naslovna196

Više u ovoj kategoriji: « Novi Moto Puls je na kioscima!
fbmp ytmp imp