Novosti

Akrapovič nudi i cjevaste štitnike od titana

Protection Bars Titanium 2 

Akrapovič ulazi u novi tržišni segment predstavljanjem laganih štitnika od titana za BMW R 1250 GS.

Svjetski poznatom slovenskom proizvođaču ispušnih sustava ne nedostaje iskustva s lakim metalom titanom, a kako su avanturistički motocikli sve popularniji, te uz to i dobra platforma za ugradnju dodatne opreme, tako su u Akrapoviču to svoje bogato znanje odlučili iskoristiti za ulazak u novu nišu itekako velikog potencijala.

Protection Bars Titanium 6

Njihov prvi proizvod u tom smjeru su cjevasti štitnici od titana za popularni BMW R 1250 GS. Oblikovani su tako da pruže optimalnu zaštitu, te ne ograničavaju maksimalni nagib motocikla, a najvažnije od svega je da su jednako čvrsti kao i oni čelični, ali istovremeno čak 40% lakši.

Protection Bars Titanium 1

Ukupno teže 6,26 kg i sastoje se od četiri komada, koji se mogu kupiti u kompletu, ali i zasebno samo gornji ili samo donji štitnici. Pritom u Akrapoviču specificiraju da su namijenjeni isključivo aktualnom modelu R 1250 GS, koji je u proizvodnji od 2019. godine, s time da se na verziju Adventure može montirati samo donji set štitnika. Na cijevi od titana se mogu montirati i dodatne torbe ili svjetla za maglu, ali to je već nešto što Akrapovič (još) ne proizvodi.

Protection Bars Titanium 4

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp