Novosti

BMW posebna ponuda za 4 desetljeća GS-a

P90401130 lowRes the new bmw r 1250 g

U čast 40. rođendana GS-a, BMW je za 2021. pripremio slavljeničke „Bumblebee“ edicije, koje su dostupne i uz „3ASY RIDE“ financiranje.  

U nastavku vam prenosimo službeno izvješće iz tvrtke Tomić & Co, zastupnika BMW-a za Hrvatsku.

POSEBNA PONUDA ZA OBLJETNICU ČETIRI DESETLJEĆA LEGENDARNIH BMW GS MOTOCIKALA

Nova izdanja svestranih GS modela nadahnuta ikonama: Bumblebee s najsuvremenijom tehnologijom za 40 godina fantastičnih prekretnica u moto povijesti

Nakon što je GS 80 osvojio dvije zlatne medalje na Six Days prvenstvu 1978. godine teško da je itko mogao pretpostaviti da je to samo početak jedne od najuspješnijih priča u moto svijetu. Zahvaljujući vrhunskim performansama i jedinstvenom dizajnu, globalna popularnost GS modela i dalje ne jenjava. Štoviše, ove godine slavi se obljetnica četiri desetljeća legendarnih BMW GS motocikala - pokretača inovacija i dobitnika brojnih nagrada za fantastične prekretnice u moto povijesti.

Temelji koncepta ovog danas najuspješnijeg njemačkog motora postavljeni su prije 40 godina kada je prvi puta predstavljen R 80 G/S - konceptualni pionir tour endura. BMW ovu godišnjicu obilježava posebnim izdanjima - tehnološki vrhunskim i svestranim GS modelima čiji dizajn nadahnjuje legendarni R 100 GS. Najsuvremenija tehnologija inspirirana ikonama vizualno je odavanje časti ovoj legendi prepoznatljivih crno-žutih koloracija nadimka 'Bumblebee'. Tako izdanje R 1250 GS u '40 Years GS' ediciji jasno pokazuje odakle dolazi: s upravljačima i naplatcima u zlatnoj boji i upečatljivim crno-žutim reli sjedištem.

Dinamična vožnja, off-road stručnost, udobnost i robusnost četiri su izvanredna talenta ovih motocikala koji se neprestano poboljšavaju već 40 godina. Konstruirani da prevladaju granice i osvajaju nove terene, od jednocilindričnog do današnjeg bokserskog motora, dokazano su jednako savršen partner na cesti i trkaćoj stazi.

U aktualnoj  proljetnoj sezoni kada se motorkotači tradicionalno kupuju ili zamjenjuju, BMW GS modeli sada su zajedno s ostalim BMW motorkotačima dostupniji nego ikada prije.  Naime, putem BMW Financial Services u svim Tomić & Co. salonima aktivna je posebna ponuda '3EASY RIDE' koja sadrži: trogodišnji financijski leasing s mjesečnim otplatama uz 33% učešća i 33% otkupne rate te fiksnom kamatnom stopom u EUR od 2,75%. Trošak obrade iznosi 0%, a produžena garancija na motocikl u trajanju od 5 godina uključena je u ukupnu cijenu.

Stoga ne propustite posebnu ponudu za kupnju novog BMW motorkotača jer godina 2021. stvorena je za užitak u bezbrižnoj vožnji, sada dostupnoj s posebnim pogodnostima.

Više informacija potražite na www.bmw-motorrad.com.hr ili posjetite Tomić & Co. salone u: Zagrebu, Zadru, Splitu, Rijeci, Osijeku i Puli.

P90401119 lowRes the new bmw r 1250 g

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp