Novosti

Noviteti: Husqvarna FC 450 Rockstar Edition

Husqvarna FC 450 ROCKSTAR EDITION MY19

Husqvarna je ponovo predstavila posebno opremljenu repliku pobjedničkog motocikla iz AMA Supercross prvenstva. Ovaj put prodaja nije ograničena samo na SAD.

Kao i prošle godine u otprilike ovo vrijeme, Husqvarna je taman uoči početka nove AMA Supercross sezone predstavila novo posebno Rockstar izdanje njihova motokros motocikla FC 450. Sponzorske grafike su poprilično slične onima s prošlogodišnjeg modela, a glavna je razlika u tom što se sada na nosu i bokovima motocikla može ponosno isticati broj 1, zaslugom toga što je Jason Anderson aktualni prvak AMA Supercross prvenstva.

I nije da se Rockstar Edition samo pobjedničkim grafikama razlikuje od standardnog FC 450 modela. Tako je, po uzoru na Andersonov pobjednički stroj, agregat oplemenjen klipom nove konstrukcije i novom Pankl klipnjačom. Osim toga, Rockstar Edition u seriji dolazi s FMF ispušnim sustavom, koji je kraći i lakši od standardnog te pridonosi centralizaciji masa.

Agregat je s donje strane zaštićen karbonskim štitnikom, dok u paketu s novim aluminijskim trokutima serijski dolazi i sustav za zaključavanje prednje vilice, kako bi se za potrebe starta mogao spustiti prednji kraj motocikla. Kao i prošle godine, FC 450 Rockstar će od siječnja biti dostupan u ograničenim količinama, ali ovaj put se prodaje kroz cjelokupnu Husqvarna mrežu, a ne samo kod američkih trgovaca.

Husqvarna FC 450 ROCKSTAR EDITION MY19 1

 

fbmp ytmp imp