Novosti

Novitet: Husqvarna FC 450 Rockstar Edition

FC 450 Rockstar Edition

Ako tražite vrhunski opremljeni motokros motocikl, naći ćete ga u novom Husqvarninom posebnom modelu. Ali teško ćete do njega.

Uskoro počinje sezona američkog superkrosa, odnosno AMA SX prvenstvo, a ovaj put je Husqvarna, paralelno s predstavljanjem momčadi i vozača za predstojeću sezonu, razotkrila i novu verziju svog motokros motocikla, koji bi od veljače trebao krenuti u prodaju. Novi FC 450 Rockstar Edition nazvan je po glavnom sponzoru tvorničke momčadi te je tehnički blizak natjecateljskim strojevima s kojima će u AMA SX prvenstvu skakati Jason Anderson i Dean Wilson.

Dakle, u odnosu na standardni FC 450 model, ovaj Rockstar Edition je detaljno dorađen i bogatije opremljen. Između ostalog, poboljšano je hlađenje četverotaktnog agregata, glava cilindara je kompaktnija i lakša, ugrađen je drugačiji ispušni sustav, a mjenjač potpisuje Pankl.

Okviru je povećana čvrstoća, a očvrsnuli su i prednji trokut, dok je nosač stražnjeg kraja olakšan za 250 g. Pridodan je i karbonski štitnik s donje strane agregata, ugrađen je bolji ProTaper upravljač, a tu su i još neke druge skupocjene sitnice koje čine razliku.

Jasno, sve je to zapakirano u Rockstar grafike, a iako cijena još nije specificirana za pretpostaviti je da će biti itekako paprena. A čak i ako vam financije ne predstavljaju problem, morat ćete brzo transferirati novce rodbini u Sjevernoj Americi jer će FC 450 Rockstar Edition biti samo tamo dostupan, a i to u ograničenim količinama.

FC 450 Rockstar Edition MY18

fbmp ytmp imp