Novosti

Pretpremijera: Triumph Bonneville za 2016.

Preetrpemijera-Bonneville2016-uvodna

Potpuno novi Bonneville je najlošije čuvana tajna. U Triumphu su se svejedno odlučili na postupno razotkrivanje već viđenog.

Nema sumnje da je u današnje vrijeme, kad su kamere prisutne u svačijem dlanu, proizvođačima sve teže sakriti svoje novitete. No, malo tko je u tome bio tako neuspješan igranju skrivača kao Triumph s novom generacijom Bonnevillea. Uz velik broj uhvaćenih špijunskih fotografija s testiranja na javnim prometnicama, novi Bonneville je u tek blago prerađenom izdanju već jasno osvanuo na promotivnim fotografijama filma Outlaws, pri čemu ga za rogove drži umirovljeni nogometaš David Beckham.

U tom se smislu može činiti pomalo promašenim što je Triumph upravo objavio teaser na kojem se može vidjeti tek nejasna silueta novog Bonnevillea, najavljujući novu sesiju striptiza za 28.10. Pritom se već skoro godinu dana pouzdano zna kako će nova generacija Bonnevillea imati tekućinom hlađene agregate od približno 1.100 ccm, a sasvim je izvjesno da će odmah predstaviti nekoliko verzija tog motocikla. Ako pak je vjerovati fotografiji s Beckhamom, onda će top model imati upside-down vilicu i radijalna Brembo kliješta.

U svakom slučaju, novi model će značajno podignuti ljestvicu u odnosu na svog prethodnika i sukobiti se sa skupim modernim klasicima tipa BMW R nineT. U kontekstu toga treba vidjeti hoće li donju stranu ponude ipak činiti i neki pristupačniji retro Bonneville od kakvih 900 ccm. Video u kojem se silueta i detalji novog Bonnevillea izmjenjuju sa fotografijama starih modela možete pogledati ovdje.

PretpremijeraBonneville2016

fbmp ytmp imp