Novosti

Victory električni naked

072915middle1

Ne posebno iznenađujuće, marka Victory je u svoju paletu proizvoda kao model za 2016. uvrstila električni naked motocikl. Akvizicija tvrtke Brammo, specijalizirane za proizvodnju električnih motocikala dala je naslutiti ovakav put. Nakon toga je usplijedio uspješan nastup na utrci električnih motocikala na ovogodišnjem Isle Of Man TT događanju, a kao kruna ciklusa dolazi nam Victory Empulse TT.

Jasno je kako ovaj motocikl uglavnom koristi tehnologiju koju je razvila tvrtka Brammo, ali bitno je to da marka Victory ide drugim smjerom i vjerojatno će se odmaknuti od custom motocikala dok ulogu custom uzdanice u velikoj Polaris grupaciji preuzima Indian.

Sami Empulse TT može se pohvaliti s 54 KS, a tu je i za električni motocikl tipičan obilan zakretni moment. Tako je 83 Nm raspoloživo od najnižih brzina dok kao spremnik energije služi baterijski paket kapaciteta 10,4 kWh. Motocikl mase 213 kg prema proizvođaču može dosegnuti 161 km/h što je u skladu s performansama konkurencije (Zero SR), ali manji kapacitet baterija nagovještava i manji doseg s jednim punjenjem.

fbmp ytmp imp