Novosti

Akcija: Piaggio Beverly – Prvi glasnik proljeća

1 Beverly 300

Počela je akcija u kojoj možete ostvariti popust na Piaggio Beverly 300, jedan od tradicionalno najprodavanijih luksuznih skutera na hrvatskom tržištu.

 

Prenosimo vam službeno izvješće iz tvrtke Piaggio Hrvatska, povodom prodajne akcije za modele Beverly 300 i Beverly 300 Sport:

 

 

Počela je nova proljetna akcija u kojoj možete ostvariti vrijedan popust na najpopularniji i najprodavaniji skuter na hrvatskom tržištu.

 

 

Piaggio Beverly 300 tijekom trajanja ove akcije može biti vaš već od 36.990 kn, a posebna ponuda odnosi se i na verziju Piaggio Beverly 300 Sport koji uz poznatu eleganciju pruža dodatnu dozu sportskog duha.

 

Beverly je svojim dizajnom, okretnošću, pouzdanošću i sigurnošću zauvijek promijenio tržište te je odmah nakon pojavljivanja postao najprodavaniji skuter u svom segmentu.

Uz izvrsne vozne osobine i privlačan dizajn, svojim elegantnim linijama, vrhunskom završnom obradom i najsuvremenijom tehnologijom Beverly 300 uvijek privlači pažnju. Uz nisku potrošnju goriva i s jednim od najvećih prostora ispod sjedala u klasi, pruža i zavidnu razinu praktičnosti.

 

Piaggio Beverly 300 koristi provjereni pogonski agregat Quasar 300 s elektronskim ubrizgavanjem goriva. Riječ je o dobro poznatom, pouzdanom agregatu koji pruža maksimalnu snagu od 22,2 KS pri 7.250 o/min i okretni moment od 23 Nm pri samo 5.750 o/min. S takvim podacima dolazi i očekivana reakcija na okretanje ručice gasa i performanse koje savršeno odgovaraju njegovom sportskom karakteru.

 

Sva vozila Piaggio grupe svoju kvalitetu dokazuju mogućnošću povoljne kupnje 2+2 produženog jamstva s kojim sve uvjete dvogodišnjeg jamstva produžujete na dodatne dvije godine bez ograničenja kilometara.

 

Piaggio Beverly 300 dostupan je u pojedinim Piaggio salonima po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 36.990 kn za gotovinsko plaćanje. Provjerite dostupnost akcije u najbližem Piaggio prodajnom salonu.

Beverly 300

fbmp ytmp imp