Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N121/Wildcat/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N121/Wildcat/Gallery

Novosti

Podivljala mačka

WildcatXX

Arctic Cat nije predstavio samo još jednog predatora u kategoriji sve agresivnijih sportskih UTV-ova, nego su se odmah iz prve poželjeli popeti na sam vrh hranidbenog lanca

U proteklih su nekoliko godina prvo Kawasaki i Polaris, a onda i Can-Am ustoličili potpuno novu kategoriju sportski UTV-ova, no iako agresivni, ni jedan od tih modela ne djeluje tako divlje kao Arctic Cat Wildcat 1000i H.O.

Zapravo, svojim oštrim i pomalo nezgrapnim dizajnom, jasno vidljivim čelični kosturom i minimalnim plastičnim oplatama, Wildcat više podsjeća na kakav nesputani buggy nego na korisni UTV iz kojeg vuče korijene.

Osim toga, dužinom i širinom je najveći pripadnik svoje vrste, s 592 kg je i tek neznatno teži od konkurencije, a sve to pogoni V2 agregat zapremine 951 ccm. Mjenjač je automatski CVT, moguće je uključiti i pogon na prednje kotače, kao i skraćene prijenosne omjere, a više o ovom zabavnom stroju pročitajte u nadolazećem broju Moto Pulsa.

{gallery}NOVOSTI/N121/Wildcat/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp