Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N115/Blackline/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N115/Blackline/Gallery

Novosti

Blackline je novi Harley Davidson

BlacklineXX

Blackline je najnoviji model Harley Davidsona koji je ovih dana predstavljen u New Yorku. Napravljen je na bazi Softaila što znači da replicira linije krutog okvira, dok mu je amortizer skriven od pogleda i smješten horizintalno ispod mjenjača.

Dizajn mu je "old school" i potpuno minimalistički a slijedi trendove o prerađivanju modernih customa. Namjenjen je mlađim bikerima.
Kao što mu i samo ime sugerira prevladava crna boja, pa ru crne boje mnogi elementi poput spremnika ulja u obliku potkove, a crni su čak i obruči žbičanih kotača.

Potpuno je nov crni upravljač vrlo uzak sa odvojenim ručkama spojenih na most, poklopci motora, te spremnik goriva od 18 litara. Instrumenti su vrlo kompaktni sa analognim satom. Stražnji kraj je vrlo nizak bez uobičajenog stranjeg stop svjetla u stilu nedavno predstavljenog modela Forty Eight.

Agregat je poznati V2 Twin Can 96B od 1.584 ccm kod kojeg sada dominira crna i srebrna boja, agregati kakvi su bili 40.tih i 50.tih godina. Kotači su mu sprijeda od 21 cola dok su straga 16 cola.

Cijena će mu u Americi stajati 15.500 Dolara, a mi u Hrvatskoj nemamo ovlaštenog uvoznika za ove američke proizvode.

{gallery}NOVOSTI/N115/Blackline/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp