Novosti

Ural Red October LE


Ural1MIme ovog motocikla govori sve. Dakle, novi Uralov specijalni model iz vrlo ograničene serije na tržište dolazi u listopadu, bit će revolucionarno crvene boje i dolazi u strogo ograničenoj ediciji. U seriji dobijete i srp i čekić.


Iz dalekog nam Sibira rijetko kada stižu novi modeli, no zato je proteklih nekoliko godina zaživjela tradicija predstavljanja specijalnih modela kojima je prije svega cilj privuči pozornost javnosti na činjenicu da tvtrka Ural i dalje živi.
Princip nastanka takvih sezonskih modela je vrlo jednostavan i bazira se na tome da se dobro poznata i tehnološki zastarjela osnova oplemeni dodavanjem pojedinih stilskih elemenata i specijalne kombinacije boja. Red October svoju privlačnost bazira na uspjeloj kombinaciji jarko crvene boje rustikalnih oplata i mat crne boje mehaničke osnove motocikla. Ural2M
Osim te crne boje, mehanika ne odnosi ništa novo, a moglo bi se zaključiti da je Red October svojom koncepcijom nekako najbliži modelu Tourist, iako istovremeno ima dosta dodirnih točaka i s modelom Retro. Tu prije svega mislimo na korištenje 18 colnih umjesto 19 colnih naplataka i smještaj poluge za odabiranje hoda unazad uz spremnik goriva, ali i na neke decentne detalje poput okruglih pokazivača smjera na bočnoj prikolici.
Dobro poznati simbol srpa i čekiča koji ukrašava maleni sanduk na stražnjem dijelu prikolice dobro se slaže s ukupnim imidžem ovog motocikla kojeg još uvijek pokreće zrakom hlađeni dvocilindrični bokser agregat opremljen mjenjačem s četiri stupnja prijenosa i hodom unazad.
Više u ovoj kategoriji: « Piaggio Vespa LX 125/150 ie Suomy »
fbmp ytmp imp