Novosti

U novim prostorima

AMD Motooprema u novim prostorima

 

AMD-CakovecMNakon godina uspješnog poslovanja iz relativno skromnog prostora, na red je došlo preseljenje u novi prodajni salon gdje će bogata ponuda...


... moto opreme na najbolji mogući način biti predstavljena zainteresiranima

Trend pada prodaje motocikala u Hrvatskoj nije spriječio tvrtku AMD Mootoprema iz Čakovca da u novu godinu krene s novim izazovom. Početak sezone obilježili su preseljenjem u nove prostorije, koje su bile nužnost zbog skučenosti dosadašnjeg prostora i želje da se kupcima omogući veća preglednost svega što se nudi u velikom asortimanu tvrtke.

 

AMD Motooprema iz Čakovca već je sedmu godinu na hrvatskom tržištu kao ovlašteni zastupnik HELD-a, a na policama se mogu naći hlače, jakne, kacige, rukavice, bubrežnjaci i potkape ovog renomiranog proizvođača moto opreme te kacige  SHOEI, NOLAN, KBC, ispušni sustavi Leo Vincea, kao i mnoštvo moto sitnica bez kojih se ne može uživati u vožnji na dva kotača.

 

Službeno otvaranje novog prostora uz samu južnu obilaznicu Čakovca na adresi Bratstva i jedinstva 2a je 24. travnja s početkom u 10,00 sati. Uz svečano otvorenje s ponosom najavljuju i 2. SHOEI day, na kojem će svi koji budu imali kacigu sa sobom dobiti besplatan servis, čišćenje i podešavanje vizira koje će obavljati ovlašteni SHOEI serviseri.

 

Svi prijatelji, partneri i motoristi koji se 24. travnja zateknu u Čakovcu više su nego dobrodošli da svojim prisustvom uveličaju otvaranje novog sjedište tvrtke AMD Motooprema. Sve informacije o tvrtki mogu se dobiti i na web adresi: www.moto-oprema-amd.hr

Više u ovoj kategoriji: « Milano Motus CEE »
fbmp ytmp imp