Novosti

Motus CEE

Motus-1MMotus maziva

 

Nakon iskustva u proizvodnji i distribuciji tvrtka Motus ulazi na tržište s posve novim brandovima te modernim pristupom koji je usmjeren na ispunjavanje želja svakog pojedinačnog kupca.


Motus-2MMotus CEE ulazi na tržište motornih ulja i maziva kao regionalna kompanija s globalnim brandovima i vlastitom proizvodnjom u Rafineriji Maribor. Pokrivat će pet država regije. Ime brenda je novo, ali tvrtka ima 90 godina iskustva u proizvodnji i 15 godina u distribuciji. Nama su najpoznatiji po distribuciji ulja Valvoline.

 

Danas Motus CEE zastupa tri velike kompanije: španjolski Repsol, francuski Imperator te američki Houghton. Poseban pristup svakom klijentu čini ovu tvrtku drugačijom od obrazaca, pa tako nude ulja i maziva prema specifikaciji i željama svakog klijenta posebno.

 

Uskoro (već na proljeće) planiraju lansirati i vlastitu marku Storm, koja bi se osim kvalitetom trebala isticati i povoljnim cijenama široke palete ulja i maziva. Naravno, ekologija i zbrinjavanje otpada bit će u fokusu interesa ove kompanije.

 

fbmp ytmp imp