Novosti

Sport

SBK Monza, Italia - Rezultati


SBK-Monza-1MMax Biaggi u Monzi je ostvario drugu ovogodišnju dvostruku pobjedu na Apriliji RSV4 Factory. Zahvaljujući nadmoćnoj krajnjoj brzini svoga motocikla, Biaggi je do maksimalnih 50 bodova...


...došao relativno lako, a najveći izazov u prvoj utrci pružio mu je Yamahin dvojac, Toseland i Crutchlow, dok je četvrto mjesto pripalo vodećem u ukupnom poretku, Leonu Haslamu.

 

SBK-Monza-2MU drugoj utrci su Toseland, Rea i Xaus pali već u prvom krugu, što je Biaggiju olakšalo posao. Do kraja utrke najveća prijetnja mu je bio Cal Crutchlow na Yamahi, no on je morao odustati zbog kvara.

 

SBK-Monza-3MDrugo mjesto je tako pripalo Leonu Haslamu, koji je zadržao vodstvo u ukupnom poretku, dok je treći bio Troy Corser, koji je u Monzi prvi put doveo BMW na pobjedničko postolje otkako se njemački proizvođač priključio prvenstvu početkom prošle godine.

 

U klasi Supersport Eugene Laverty ostvario je dominantnu pobjedu ispred Kenana Sofuoglua i Joana Lascorza. U Superstocku 1000 opet je, četvrti put u isto toliko utrka, slavio Ayrton Badovini na BMW-u S 1000 RR-u, dok je utrka klase Superstock 600 bila obilježena odustajanjima. Završilo je samo devet vozača, a pobjeda je pripala Jeremyju Guarnoniju.



SBK - 1. utrka


SBK - 2. utrka

Bodovni poredak - Superbike

Supersport

Bodovni poredak - Supersport

Superstock 1000

Bodovni poredak - Superstock 1000

Superstock 600

Bodovni poredak - Superstock 600






Više u ovoj kategoriji: « Grobnik Speedway »
fbmp ytmp imp