Novosti

Prerada: Schnitzer BMW

Izbjegnite tišinu

 

Schnitzer-1MUpravo pod nazivom S1000RR Avoid Silence (izbjegnite tišinu), poznati BMW tuner predstavio je bavarski superbike s izvjesnim izmjenama koje se gotovo uopće ne odnose na snagu.


Kako bi ime modela dobilo na težini, njemci su na ovu preradu ugradili tek nešto više od jednog kilograma težak ispušni top nazvan Stealth, nenametljive crne boje. Možda najkontraverznije na cijelom motociklu je riješenje upravljača koji je sada gotovo ravan i zamjenjuje dosadašnje niske ručke.

 

Osim ovoga, na udobnost, koju je ipak možda iluzorno tražiti na motociklu ove klase, utječu podesive ručice prednje kočnice i spojke. Nosač tablice također nosi ime Shnitzer, a isto vrijedi i za zaštite u slučaju pada te spremnik kočione tekućine.

 

Da bi agregat ipak bolje disao ugrađen je drugačiji filtar zraka, a kakobi vozač bolje vidio tko mu dolazi straga, retrovizori su postavljeni na "produžetke" koji pružaju bolju preglednost.

 

Iako ne možemo govoriti o značajnim ili još važnije, na prvi pogled posebno korisnim izmjenama, prerada je prerada pa ako želite saznati više, posjetite www.ac-schnitzer.de



Schnitzer-2M Schnitzer-3M Schnitzer-4M
Schnitzer-5M Schnitzer-6M

 

Više u ovoj kategoriji: « Legende Moto Guzzi »
fbmp ytmp imp