Novosti

Piaggio Typhoon - za nastavak uspjeha

Piaggio-TyphoonXX

Nakon približno dva desetljeća postojanja na red za obnovu je došao za mnoge antologijski skuter, Piaggio Typhoon. Nije riječ o zatezanju bora, već o zasluženoj potpunoj preobrazbi.

 

Posve obnovljena vanjština i dalje je pogonjena pouzdanim dvotaktnim agregatom od 50 ccm, ali ponuda je proširena i četverotaktnim agregatom od 125 ccm, kako bi se udovoljilo što širem spektru kupaca.

 

Tehnički aspekt ovih skutera ne donosi iznenađenja, ali zato izgled predstavlja pravu malu renesansu jer su u Piaggiou uspjeli oblikovati novi Typhoon tako da bude prepoznatljiv i s pravom nosi to ime. Prednji kraj je posve nov s upadljivim izgledom morskog psa, što ga čini najmladenačkijim skuterom u ponudi tvrtke, ali istovremeno je Typhoon postao uvjerljiviji i konkretniji.

 

Stražnji kraj je također preoblikovan, pa ga sada krase zategnute, čiste linije naglašeno sportskog izgleda. Šire sjedalo će ponuditi više udobnosti vozaču i suvozaču, a uokvireno je novim rukohvatima za bolji oslonac. Novi Typhoon nudit će se u nekoliko grafičkih riješenja tako da moderne kombinacije privuku mlađe vozače, a elegantne izvedbe ozbiljnije korisnike. Više informacija potražite u broju 112. Moto Pulsa na prodajnim mjestima od srijede, 13.10.2010.

fbmp ytmp imp