Novosti

Piaggio MP3 500 ie/Sport i X7 Evo

Piaggio noviteti

 

Piaggio-novosti1MPiaggio je predstavio dvije nove verzije modela MP3 opremljene snažnim Twin Spark agregatom zapremine 492,7 ccm koji omogućava postizanje zavidnih performansi uz široku iskoristivost.

Tekućinom hlađeni agregat razvija ravno 40 KS pri 7.250 okr/min, uz najveći okretni moment od 42 Nm pri 5.500 okr/min. Uz veće gabarite koje uvjetuje njegov snažniji agregat, novi MP3 500 je dodatno i stilski dotjeran, a jamči i veliku razinu udobnosti zahvaljujući širokom, ergonomski oblikovanom sjedalu, velikom vjetrobranu i izdašnom prtljažnom prostoru.Piaggio-novosti2M

 

Na sajmu u Milanu predstavljena je i verzija MP3 Sport, vizualno bitno drukčija i robusnija, no nažalost, namijenjena je isključivo američkom tržištu, tako da ćemo ostati prikraćeni za zadovoljstvo da je vidimo uživo u vlastitom susjedstvu.

 

Piaggio-novosti3MIz Piaggia nam dolazi i novi X7 Evo 300 ie. Popularni GT skuter sada je u ponudi i s agregatom radne zapremine 278,3 ccm, koji dolazi kao zamjena za dosadašnji model od 250 ccm.

Više u ovoj kategoriji: « BMW C1-E Aprilia Shiver »
fbmp ytmp imp