Novosti

Kacige Nazioni i AWA


Nazioni1MPiaggio Hrvatska najavljuje osvježenje na tržištu zaštitnih kaciga, s tim da Nazioni kacige mogu služiti kao modni dodatak, a modeli AWA su namijenjeni posve praktičnoj populaciji.

Kako je tvrtka Piaggio poznata po vrhunskom dizajnu i pozornosti koju poklanja izgledu svojih proizvoda, ne čudi da brinu i o izgledu korisnika tih proizvoda. Nova kolekcija kaciga „Nazioni" nudi elegantne i zanimljive jet kacige za motocikle i skutere. Uz minimalistični dizajn njihova vanjština korisniku jamči prepoznatljivost, dok unutrašnjost donosi udobnost. Od sada ove kacige možete potražiti u Piaggio-Aprilia ovlaštenoj prodajnoj mreži po cijeni od 680 kn.Nazioni2M

Kako bi vjernim kupcima ponudio kvalitetnu i pristupačnu kacigu, Piaggio Hrvatska također nudi i AWA X Step kacige, čija maloprodajna cijena nije veća od 210 kn. Kada to znamo, pomalo nevjerojatno zvuči podatak da te kacige zadovoljavaju stroge ECE 22.05 norme, da im se podstava može izvaditi i oprati, a opremljene su i otvorima za ventilaciju te dostupne u metalik sivoj i crnoj izvedbi.
fbmp ytmp imp