Novosti

Intermot 2010

Noviteti za Superbike, Monster i Streetfighter

 

Intermot2010-Ducati-1MNa sajmu motocikala INTERMOT koji se tradicionalno održava u njemačkom gradu Kölnu, DUCATI je predstavio prve novitete za 2011.


Intermot2010-Ducati-2M848EVO snažan 140 ks i opremljen Brembo Monobloc kočnicama predstavljen je u prekrasnoj novoj kombinaciji boja "arctic white" (bijeloj) sa naplatcima i okvirom u sportskoj crvenoj boji. 1198 već u svojoj standardnoj izvedbi spreman je zadovoljiti i one najzahtjevnije.

 

Snažan Superbike serijski je opremljen sustavom protiv proklizavanja (DTC), sustavom za analizu podataka (DDA) i novim Quick Shift sustavom (DQS) koji omogućuje izmjene brzina bez otpuštanja gasa. Nasljednik S modela, 1198 SP uz DTS, DDS, DQS opremljen je i Ohlins TTX stražnjim amortizerom, kliznom spojkom i aluminijskim spremnikom goriva. Prednja Ohlins vilica, Marchesini kovani naplatci i komponente od ugljičnih vlakana na ovom motociklu su standard.

 

Intermot2010-Ducati-3MStreetfighter za 2011. je predstavljen u novoj "arctic white" bijeloj boji dok S model impresionira u crvenoj boji sa crvenim okvirom ili u "diamond black" crnoj boji sa crnim okvirom. Novitet su pokrovi hladnjaka u crnoj boji kojima su opremljene sve verzije.

 

Veći komfor i sigurnost uz nove kombinacije boja glavne su novosti u obitelji Ducatijeve ikone - Monster. Model 696 dobio je novu Marzocchi prednju vilicu promjera 43 mm i poboljšanu ergonomiju. Novi upravljač sada je viši 20 mm dok je stražnji okvir redizajniran kako bi omogućio prihvat novih rukohvata suvozača iz Performance kataloga. Monster 696 je dobio i dvije nove boje "dark stealth" i "stone white". Posljednje predstavljeni predstavnik obitelji, Monster 796 već je zabilježio značajan uspjeh a u novu sezonu ulazi sa novom Marzocchi prednjom vilicom promjera 43 mm, uz Monster 1100 potvrđuje status ikone stila i dizajna te uspješno nastavlja 17 godina Monster nasljeđa.

 

fbmp ytmp imp