Novosti

Aprilia RSV4

Aprilia-Motocikl-godine-1MMotocikl godine u 11 zemalja

 

Aprilia RSV4, izglasan je za najbolji sportski motocikl u 2010. godini prema ukupnom broju glasova čitatelja iz 11 zemalja. Čekamo još rezultate za hrvatski Motocikl godine gdje RSV4 vodi, ali glasanje još uvijek nije završeno a vi se možete uključiti.


Dvije cestovne inačice; RSV4 Factory i RSV4 R dobile su uvjerljivo najviše glasova u anketi koja je provedena među više od 100.000 čitatelja specijaliziranih moto časopisa.

 

U anketiranje su bili uključeni slijedeći časopisi: talijanski In Moto, njemački Motorrad, španjolski Motociclismo, francuski  Moto Journal, nizozemski Motoplus, švicarski Töff, mađarski Motor Revü, češki Motocykl, Poljski Motocykl, rumunjski Univers Moto te brazilski časopis Motociclismo.Aprilia-Motocikl-godine-2M

 

Aprilia RSV4 osvojila je titulu s gotovo trećinom svih glasova te je nadmašila ostale visoko plasirane motocikle za više od 10%. Ovaj izvanredni motocikl iz Noalea osvojio je titulu sportskog motocikla godine već drugu godinu za redom.

 

Drugi Aprilijin motocikl godine je Aprilia RS 125 koja je poput svoje veće sestre osvojila trećinu svih glasova u kategoriji 125-ica.

 

Kako će ona proći na Hrvatskom izboru za Motocikl godine potražite u sljedećem broju Moto Pulsa. Još uvijek za Najmotocikl godine možete glasati na ovim stranicama i putem SMS.

Više u ovoj kategoriji: « Yamaha FZ8 Najava »
fbmp ytmp imp