Novosti

Aktualno: Hrvatski Motociklistički Savez

Rogulić smijenjen

 

HMS2MPredsjednik Upravnog odbora Hrvatskog Motociklističkog saveza g. Rajko Vučković predložio je na posljednjoj sjednici HMS-a 20.05., a Upravni odbor jednoglasno smijenio dosadašnjeg člana i...


... potpredsjednika Upravnog Odbora te predsjednika Športskog Odbora HMS-a Darka Rogulića radi brojnih afera. Gosp. Vučković navodi: "da su prijavu disciplinskom sucu potpisali skupštinari HMS-a, te je i on sam priznao da je poslao odluku Skupštine, a koja je bila falsifikat". Skidamo kapu g. Vučkoviću na ovako hrabrom potezu jer upravo je Darko Rogulić doveo Vučkovića na mjesto predsjednika U.O. HMS-a.

 

Za novog predjednika Športskog Odbora i člana Upravnog odbora Vučković je predložio Igora Eškinju, što je Upravni Odbor školski jednoglasno i izglasao.

 

Na istoj sjednici od 20.05. jednoglasno je prihvaćen prijedlog Š.O. sa sjednice održane 22. siječnja 2010. godine da se gosp. Ivan Lafter razrješi dužnosti predsjedika Komisjje za MX i imenuje se za novog predsjednika gosp. Antun Karas.

 

Time čistka nije gotova. Koristeći mogućnost navedenu u Statutu HMS-a, gosp. Vučković je predložio da se gosp. B. Markota razrješi dužnosti člana U.O. HMS-a što je Upravni odbor i izglasao.

 

Umjesto njega gosp. Vučković je predložio za člana U.O. gosp. Ivicu Komljena, načelnika Odjela u MORHu, što je U.O., pogađate, jednoglasno izglasao, a njegovo članstvo odmah počinje teći. Koja će biti njegova uloga u Upravnom Odboru i kako će pomoći radu HMS-a ne stoji u priopćenju.

 

No to nije sve. Na toj sjednici bilo je još mnogo razriješenih i novoizabranih jednoglasno, koje je imenovalo prisutno članstvo - njih sedmorica veličanstvenih, a još mnogo zanimljivih pojedinosti pročitajte u sljedećem broju Moto Pulsa od 10.06.2010.

fbmp ytmp imp