Motosport

Održan je vratolomni Masters of Dirt u Areni Zagreb

MOD19 ZAGREB Syo van Vliet 2452 MR 800

Skupilo se tu skoro dva sata atraktivnih zračnih akrobacija, prvenstveno na dva kotača, ali i na četiri bucmaste gume, kao i na dvije skije i jednoj gusjenici.

Onaj tko je u subotu 28. prosinca bio u Areni Zagreb vjerojatno nije požalio ni novaca ni vremena. Za one koje su to ovaj put propustili taj adrenalinski spektakl prenosimo službenu Masters of Dirt objavu za medije:

Svjetske zvijezde freestyle vratolomija oduševile su punu dvoranu Arene Zagreb svojim skokovima i flipovima na motociklima, quadovima, motornim sanjkama, planinskim i BMX biciklima na poligonu dugačkom čak 24 metara u sklopu „Masters of Dirt Total Freestyle“ spektakla.

Uz taktove Rammsteina, započeo je jedinstveni motocross spektakl u zagrebačkoj Areni ovog vikenda. Glazba, pirotehnika i zvukovi nabrijanih motora odjekivali su dvoranom uz uzdahe nevjerice, uzbuđenja i naleta adrenalina! Izvođači su ljubiteljima adrenalina priuštili preko dva sata nezaboravne zabave ispunjene još neviđenim trikovima u Hrvatskoj pa su tako posjetitelji mogli vidjeti skokove i flipove i do 14 metara u visinu! Sinkroni skokovi, prijateljski dueli, miris benzina i spaljenih guma, trikovi koji su posjetitelje tijekom cijele večeri ostavljali bez daha, dodatno su začinile djevojke iz grupe „Fuel Girls“. Uz famozne pirotehničke trikove i ženstvene koreografije, „Fuel Girls“ su vozačima postavljale vatrene izazove, a atmosferu je dodatno zagrijavao i službeni DJ Masters of Dirt ekipe - DJ-a Mosaken.

Internacionalne zvijezde showa „Masters of Dirt“ nositelji su nekoliko svjetskih rekorda u kategoriji freestyle motocrossa. Najstariji među njima ima 40 godina, dok je najmlađa zvijezda 12-godišnji Lennox Zimmermann na svom bmx-u izvodio čudesne skokove koji nikog nisu ostavili ravnodušnim. Publika je oduševljeno gledala kako se „nezgrapni“ quad pod sigurnim rukama Slovenca Aleša Rozmana s lakoćom okreće poput dječjeg bicikla, a mnogi su prvi puta ikad vidjeli i što sve (u zatvorenom prostoru!) mogu motorne sanjke koje brzinu do 100km/h dosežu u 2 sekunde!
Svaki pojedini nastup mnogobrojnih „dirtovca“ koji su se redali na rampama iznova su izazivali glasno navijanje i divljenje publike, izvodile se se čudesne vratolomije, izazovne i opasne, nabijene adrenalinom tako da je publika u zagrebačkoj areni zaista disala kao jedno s vozačima.

„Masters of Dirt Total Freestyle“ ovoga vikenda održao se po drugi puta u Hrvatskoj i okupio najvećim brojem obitelji s djecom, jer je ovo doista bio pravi obiteljski show, s ujednačenom dozom zabave, adrenalina, jurnjave i vratolomija koji su začinili svoje praznike nezaboravnim showom.

Sve novosti o „Masters of Dirt Total Freestyle“ spektaklu možete pratiti na službenoj web stranici https://www.mastersofdirt.com/.

MOD19 ZAGREB Syo van Vliet 2262 MR 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp