Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N118/SBK-Miller/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N118/SBK-Miller/Gallery

Motosport

SBK Miller, SAD – Rezultati

SBK-MillerXX

Carlos Checa u SAD-u je ostvario novu dvostruku pobjedu, nakon dominantnog vikenda u kojem je Španjolac jednostavno bio u klasi za sebe, dok su se njegovi ostali suparnici mogli samo boriti za mrvice koje im je Ducatijev vozač ostavio.

U prvoj utrci, koja je vožena u hladnim vremenskim uvjetima i po stazi na kojoj je još uvijek bilo vode zaostale od kišnog vikenda, drugo i treće mjesto pripalo je Jakubu Smrzu i Sylvainu Guintoliju, koji također voze Ducatijeve motocikle.

Na stazi koja usprkos vrlo dugačkom ciljnom pravcu očito odgovara Ducatiju, Checa je svoju drugu pobjedu ostvario u još dominantnijem stilu, dok su drugo i treće mjesto ovaj put osvojili Aprilijini vozači Camier i Biaggi.

Prošlogodišnji prvak Biaggi, koji je u prvoj utrci pao nakon kontakta s Jonathanom Reom, nakon Millera bodovno još više zaostaje za Checom i trenutačno se nalazi na trećem mjestu u bodovnom poretku, dok je samo jedan bod ispred njega Yamahin vozač Marco Melandri. Sljedeća utrka vozi se 12. lipnja u Misanu.

SBK 1. utrka - rezultati
SBK 2. utrka - rezultati

Bodovni poredak – Superbike

1. Checa Ducati 195
2. Melandri Yamaha 134
3. Biaggi Aprilia 133
4. Laverty Yamaha 109
5. Haslam BMW 95
6. Rea Honda 94
7. Camier Aprilia 91
8. Fabrizio Suzuki 85
9. Smrz Ducati 83
10. Guintoli Ducati 54

{gallery}NOVOSTI/N118/SBK-Miller/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp