Novosti

Ljetni Moto Puls je na kioscima!

Naslovna186 800x600

Ljetno izdanje Moto Pulsa koje donosi puno toga zanimljivog za osvježavajuće listanje u hladu.

Bez ikakve sumnje, zvijezda broja je GSX-S 1000 GT, koji nije samo najugodnije osvježenje u ponudi Suzukija u novije vrijeme, nego i općenito u sport-touring segmentu. Moćan stroj iz nekadašnjeg GSX-R-a, savršeno ugođen ovjes, solidna oprema, agresivan dizajn, daleko najbolja cijena u klasi... GT sjajno stapa brzinu i udobnost, a udoban je i BMW R 18 Classic, bobber koji prvo osvaja klasičnim dizajnom, pa potom otkriva i skrivene čari. Tu je i test retro nakeda CFMoto 700 CL-X Heritage, koji je u cjelini dovoljno dobar i bogato opremljen da se moramo upitati jesu li kineski proizvođači postali ozbiljna prijetnja japanskim markama?

Kroz test Bete Evo 300 2T otkrivamo ljepote vožnje triala, a test pomalo futuristične Yamahe Tricity 300 je utoliko zanimljiviji što se takvi tricikli odnedavno mogu voziti i s položenom B kategorijom. Testirali smo i Kymcov bestseler Agility, i to onu najnoviju verziju s oznakom S 125, a koja dobro provjerenu tehnologiju kombinira s modernim dizajnom i atraktivnim LED svjetlima. Konačno, tu je i test vrlo dobrog električnog skutera Horwin EK3.

Izdvajamo osvrt na tragičan i spektakularan TT Isle of Man, kao i na hrvatsko brzinsko i oldtimer prvenstvo, s naglaskom na utrke u Križevcima. Donosimo i sve o nastanku, dominaciji i ljepoti prve generacije Honde CBR 900 RR, kao i o prilikama i zamkama kod kupnje rabljenog BMW-a R 1200 GS. Našlo se tu mjesta i za priču o legendarnoj borbi i mitskoj mržnji Raineyja i Schwantza, kao i za macho nakede, najstrastvenije talijanske dvotaktne 125-ice... I dakako da to nije sve!

Naslovna186

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp